Skip to main content
Lej bord - / bænkesæt Østfyns Teltudlejning
Leje af udstyr, lastbil, Østfyns Teltudlejning
Vi leverer til hele Fyn

Om Østfyns Teltudlejning

Østfyns Teltudlejning er et erfarent firma på Fyn, som har mere end 20 års erfaring i telte – og teltudlejning. Firmaet er ejet – og drevet af Kurt Nielsen.

Vi kan levere alt udstyr – så du kan afholde den perfekte fest eller begivenhed. Vi leverer altid udstyr af højeste kvalitet og lægger stor vægt på, at du får den perfekte service. Hos Østfyns Teltudlejning har vi stort fokus på tilfredshed – og derfor gør vi vores yderste for at levere det bedste resultat.

Skal du holde fest eller et andet arrangement og har brug for et partytelt, så er du kommet til det rette firma. Vi tilbyder nemlig teltudlejning og andet udstyr – som f.eks. stole og borde. Ydermere tilbyder vi også mobilscener samt scenepodier.

Vi kører ud på hele Fyn – og opstiller f.eks. teltene, som alle er certificeret.

Har du specielle ønsker til et udlejningstelt eller f.eks. ønsker at benytte et cirkustelt – til et større arrangement, så kan vi også hjælpe dig med denne løsning.

Hos Østfyns Teltudlejning vil vi gerne hjælpe dig. Vi har altid fokus på kvalitet og at overholde vores aftaler. Derfor leverer vi altid til tiden.

Vi er et erfarent firma, som har arbejdet med telte – og udlejningstelte i mange år, derfor ved vi, hvad der skal til – for at skabe det perfekte resultat.

Ønsker du at få et godt tilbud eller har spørgsmål? Så er du altid velkommen til at ringe på telefon 21 71 60 89 eller skrive en e-mail til teltmanden@hotmail.dk. Vi bestræber os efter at svare hurtigst muligt – så vi kan finde den rette løsning til din fest eller arrangement.

© 2023 Østfyns Teltudlejning. © Copyright 2020 | Supported & Hosted by MediePlan-Fyn